Indiferent ca activati in productie sau in zona de servicii, softul de gestiune este un ajutor nepretuit in gestionarea afacerii dvs. Un soft de facturare si gestiune va va ajuta sa economisiti timp si va va oferi, la o simpla interogare, informatii precise si in timp real. Constalaris va pune la dispozitie softuri de facturare si gestiune pentru magazine dar si sisteme de gestiune specializate pentru industria HORECA : sistem gestiune restaurant sau fastfood sau soft gestiune hoteluri.

Programele de gestiune va vor ajuta sa administrati cu usurinta intrarile si iesirile, sa emiteti facturi si bonuri fiscale, chitante in cazul incasarii facturilor, sa procesati retururi, etc. Pentru sistemul de gestiune restaurant sau utilizat in zona HORECA, fast-food, modulele aditionale permit utilizarea simpla si intuitiva a preluarii comenzilor de la ospatari/angajati si repartizarea acestora catre departamentele ce se ocupa de finalizarea lor.

De asemenea softul de restaurant permite preluarea comenzilor de la platformele de livrari de tipul Glovo, FoodPanda, Bolt Food etc. La cerere, softul poate fi personalizat prin adaugarea sau eliminarea modulelor necesare. Pentru orice soft de gestiune comandat beneficiati de asistenta GRATUITA timp de 30 de zile de la instalare.

La semnarea unui contract de asistenta si mentenanta pentru pachetul soft de gestiune + sistem POS achizitionat de la Constalaris, beneficiati gratuit de inlocuirea echipamentului in cazul defectarii acestuia (exceptie face casa de marcat datorita limitarilor legale)

Afișez toate cele 14 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne