Softurile de gestiune utilizate in cadrul afacerii dumneavoastra va usureaza munca si va aduc un avantaj in economisirea de timp dar si in gestionarea cu precizie a informatiilor referitoare la achizitii sau vanzari indiferent ca vorbim de produse sau servicii .
Softurile de gestiune si vanzare se impart ca si categorii generale ca solutii de vanzare pentru magazine sau ca solutii pentru zona de HORECA – restaurant , fast-food , cofetarii .
Aplicatiile folosite pentru gestiune va ajuta la administrarea cu usurinta a intrarilor sau iesirilor si de asemenea permit emiterea de bonuri fiscale la casa de marcat , chitante in cazul incasarii facturilor , emiterea de facturi sau retururi precum si multe alte facilitati .
Softul de gestiune va usureaza integrarea echipamentelor de tipul casei de marcat , cantarului comercial , imprimanta de bonuri , cititor coduri de bare in un sistem integrat de vanzare .
Pentru softul de restaurant sau utilizat in zona HORECA , fast-food , modulele aditionale sau incluse permit utilizarea simpla si intuitiva a preluarii comenzilor de la ospatari/angajati si repartizarea acestora catre departamentele ce se ocupa de finalizarea comenzilor .
De asemenea softul de restaurant permite preluarea comenzilor de la platformele de livrari .
Exista integrate ca si module variante de vanzare sau inventariere de pe terminale mobile pentru a mari mobilitatea angajatilor .
La cerere softul poate fi personalizat – adaugand sau eliminand module .
Softul de gestiune comercializat de Constalaris beneficiaza de asistenta gratuita pentru o perioada de 30 de zile de la instalare .
La incheierea contractului de asistenta-mentenanta pentru pachetul soft+ sistem achizitionat de la Constalaris beneficiati gratuit de inlocuire gratuita a echipamentului in cazul defectarii acestuia (exceptie face casa de marcat datorita limitarilor legale)

Afișez toate cele 14 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-neCall Now ButtonContacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru o oferta completa!