Cantarele electronice destinate activitatilor comerciale vandute de Constalaris beneficiaza de verificare metrologica 12 luni conform cerintelor legale .

Noua generatie de cantare comerciale vine in intampinarea clientilor cu produse economice la utilizarea in timp datorita noilor tehnologii ce permit functionarea pe baterii a acestor cantare pana la 2 ani cu un singur set de baterii . Avantajele principale sunt generate de costurile reduse – 10-15lei la fiecare 12-24 luni (in functie de intensitatea utilizarii) fata de costurile uriase ridicate de intretinerea unui cantar clasic cu alimentator si acumulator .

Cantarul electronic este indispensabil societăților care desfășoară activități ce presupun cantarirea anumitor produse. Noile modele au afișaj luminos, oferă o precizie maruta si sunt ușor de utilizat.

La Constalaris găsești o gama variată de cantare electronice din care poți alege produsul potrivit afacerii tale. In cazul in care ai nevoie de indrumari in găsirea soluției adecvate, specialistii noștri îți asigura consultanta in funcție de cerințele și nevoile pe care le ai.

Categorii Cantare electronice

Afișez 1–25 din 59 de rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-neCall Now ButtonContacteaza-ne