Dacă activați într-un domeniu în care nu vă puteți lipsi de cântare comerciale, atunci știți cât este de important ca acestea să corespundă tuturor normelor și cerințelor în vigoare. De aceea, Constalaris vă propune cântare comerciale omologate, ce vin însoțite de avize metrologice și garanție valabile 12 luni.

Achizitionati cantare comerciale din oferta Constalaris

Societatea noastră vă propune o nouă generatie de cântare comerciale de calitate, operate cu baterii. Astfel cu un singur set de baterii vă veți bucura de o autonomie de funcționare de până la 2 ani. In oferta noastra gasiti cantare comerciale dotate cu porturi de alimentare USB ce pot fi alimentate prin intermediul unui încărcător de telefon.

Avantajele achiziționării unui cântar comercial cu baterii: 

    • Autonomia: nu este necesară conectarea cântarului la o sursa de curent în timpul utilizării
    • Mobilitatea: cântarele comerciale operate cu baterii permit utilizatorului să le folosească chiar și acolo unde nu există o priză de curent
    • Costurile reduse cu mentenanta: față de costurile uriașe generate de întreținerea unui cântar clasic cu alimentator și acumulator, cântarul comercial cu baterii presupune un cost de 10-15 lei la fiecare 12-24 luni, în funcție de intensitatea și frecvența utilizării acestuia.

Afișez toate cele 13 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne