Cantarul macara este un instrument esențial pentru cântărirea obiectelor mari și grele care nu pot fi plasate pe un cântar standard fiind necesara cantarirea acestora la inaltime . Aceste cantare electronice oferă măsurători fiabile și precise ale greutății, cu o capacitate mare de cântărire, variind de la 300 kg la 50 de tone. Cu o construcție puternică și un design robust, cantarele macara asigură siguranța în timpul procesului de cântărire, oferind în același timp precizie în rezultate. Acestea pot fi utilizate în diverse industrii, cum ar fi cea auto, maritimă, a construcțiilor, militară și altele. Fie că trebuie să măsurați greutatea motorului unei mașini sau containere cu marfa, cantarele macara sunt o soluție ideală pentru toate nevoile dumneavoastră de măsurare a greutății.

Cumpara cantare macara moderne, fiabile și precise din oferta Constalaris

Dincolo de capacitatea maximă de cântărire a cântarului electronic tip macara, trebuie să mai fiți atenți și la alte caracteristici ale cântarului:

  • autonomia de funcționare: cantarele din oferta noastră au acumulatori incluși în prețurile afișate. Astfel, veți putea să vă faceți treaba ore sau zile în șir fără să conectați cântarul la o sursă de curent.
  • mobilitate: puteți folosi cântarul oriunde este nevoie
  • modalitatea de operare: toate cantarele macara pe care vi le propunem sunt pot fi acționate de la distanță prin intermediul uneia sau a două telecomenzi, în funcție de modelul pentru care optați.
  • robustețea cantarului:  intrucat un astfel de cantar electronic este utilizat, în general, în condiții extrem de grele, este important ca acesta să fie și foarte rezistent. Cântarele carlig ce pot fi achizitionate de pe site-ul nostru sunt cântare heavy duty ce pot fi folosite în aproape orice condiții de lucru.
  • posibilitatea adaugarii de periferice și module suplimentare: cântarele noastre pot fi conectate la diverse periferice prin adăugarea de module bluetooth sau wi-fi.

Cantare carlig cu verificare metrologica

Cantarele macara din oferta noastra pot fi achizitionate, în funcție de destinația lor, cu sau fără verificare metrologica.

Dacă achizitionati cantarul macara doar pentru uz intern atunci verificarea metrologica nu este necesara iar pretul produsului va fi unul mai mic, fără a face rabat de la calitate.

Pentru cantarele macara folosite în activități comerciale îndreptate către clienți, oferim de asemenea produse cu verificare metrologica valabila 12 luni de la data achizitiei.

Afișez toate cele 7 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne