Cântarul platformă este un tip de cântar electronic conceput pentru a cântări încărcături grele și/ sau voluminoase. Folosit în nenumărate domenii, cântarul platformă poate fi întâlnit în piețe, depozite, porturi, șantiere, industria alimentară și alte industrii.

Tipuri de cantare platforma in oferta Constalaris

Vă propunem cântare platformă cu platane de inox și cântare platformă cu platane de oțel. În timp ce cântarele platformă cu platane de oțel sunt cunoscute pentru rezistență și fiabilitate, cele cu platane de inox sunt cerute în mod special în industria alimentară.

Totodată modelele de cântar platformă prezente pe site-ul nostru au afișaj iluminat și vin echipate cu acumulatori ce vă vor oferi autonomie în cazul unei pene de curent sau atunci când nu aveți la dispoziție o sursă de alimentare cu energie electrică.

Nu găsiți în oferta noastră un cantar platforma cu platan de o anumită dimensiune? 

Nicio grijă! Putem personaliza dimensiunile platanelor în funcție de specificațiile dvs! Mai mult, la cerere, putem echipa cântarul cu diverse accesorii și periferice: roți, imprimante, conectare Wi-fi sau bluetooth, etc.

Este important să rețineți că toate cântarele platformă de la Constalaris sunt cântare omologate și vin însoțite de verificare metrologică valabilă un an (cu posibilitatea de reînnoire)  și garanție valabilă 12 luni.

Asadar dacă sunteți în căutarea unui cântar cu platformă de cântărire fiabil și precis, nu căutați mai departe de Constalaris. Cântarele noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să faceți măsurătorile mai precise și mai eficiente, economisind astfel timp și bani.

Afișez 1 - 25 din 46 de rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne