Cântarul numărătoare este un tip de cântar electronic ce poate fi folosit simultan atât pentru cântărire cât și pentru numărare. Funcția de numărare este cea care îl transformă într-un ajutor neprețuit în afaceri de genul depozitelor sau magazinelor de bricolaj ce comercializează piese mici, ca de exemplu saibe , garnituri , suruburi, etc.

Cantarele numaratoare sunt cantare comerciale ce maresc productivitatea fără sa facă rabat de la calitate. Cantarele din oferta noastra va ofera o precizie de cantarire ridicată și sunt capabile să măsoare cu exactitate chiar și cea mai mica piesa din inventarul dvs.

Alege cantare numaratoare din oferta Constalaris

Cântarele numărătoare din oferta noastră sunt cântare aliniate la toate cerințele și normele în vigoare și vin însoțite de declarație de conformitate. 

În același timp cântarele numărătoare pe care le puteți cumpara de pe site-ul nostru au verificare metrologică inclusă, valabilă timp de 12 luni de la data achizitiei. 

Toate cântarele numărătoare din magazinul nostru au în dotarea standard alimentator și acumulator, și vin însoțite de o garanție de 12 luni.

Nu mai stați pe gânduri: rasfoiti catalogul nostru de cantare numaratoare și alegeti-l pe cel potrivit afacerii dvs.!

Afișez toate cele 8 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne