Parteneri

Constalaris este importator si distribuitor autorizat pentru produsele CAS

Produsele CAS acoperă în totalitate gama aparaturilor de măsurat greutăți: de la cântare comerciale pentru calcul pret, cântare electronice platformăcântare de bijuterii sau pentru greutatea corporală, la cântare industriale folosite pentru mărfuri și chiar autoturisme. De la celule de cântarire, la stivuitoare. Toate acestea și mult mai multe ies zilnic din fabricile noastre și zilnic împingem tehnologia cu un pas înainte.

Progresul prin tehnologie este crezul nostru și putem să o demonstrăm. Centrul de Cercetare și Dezvoltare CAS este un reper pentru întreaga industrie și unul din departamentele în care investim constant. Aici sunt proiectate și testate inovațiile din domeniu și ne mândrim cu zeci de dispozitive patentate. De asemenea, ne încurajăm cercetătorii să fie în permanență conectați la mediul de afaceri. Participând la seminarii de business, ei pot răspunde prompt și precis la nevoile clienților. În felul acesta, anticipăm evoluția pieței și suntem mereu cu un pas înaintea concurenței.

Cheia succesului în afaceri: RELAȚIA CU CLIENTUL.

Ascultăm cu atenție  clientul și venim cu soluții croite special pe nevoile și posibilitățile financiare ale fiecăruia. Această calitatea ne-a ghidat pe întreg parcursul istoriei noastre de peste 30 de ani de activitate și ne-a ajutat să creștem de la simplă firmă din Seul, la lider de piață în Coreea și companie cu succes internațional. Și vom continua să creștem pe măsură ce clienții noștri sunt și ei mai profitabili, mai satisfăcuți și mai numeroși.

Cum vedem noi relația cu clientul?

Etapa anterioară achiziției: în care atragem clientul și încercăm să citim cât mai corect nevoile lui pentru a oferi soluția optimă.

Colaborarea propriu-zisă: adevărata relație aici începe. Din acest punct ne-am asumat obligația că produsul nostru satisface o nevoie și ne vom asigura că dă rezultate pe tot parcursul folosirii. De aceea furnizăm servicii post-vânzare complete și asistență tehnică de cea mai bună calitate.

Să reușești să fi apropiat de clientul tău nu este simplu când derulezi o operațiune care se întinde pe mai mult de 120 de țări. Noi reușim acest lucru cu succes prin implementarea de STRATEGII DE MARKETING LOCAL. Toate punctele de furnizare funcționează adaptate mediului de afaceri în care activează, în timp ce rămân conectate la resursele centralizate.

Diversitatea produselor este garanția faptului că avem întotdeauna varianta optimă. Astfel, dacă reducerea costurilor este o prioritate, nu sacrificăm niciodată calitatea și rezistența, ci alegem un model care îndeplinește mai puține funcții, dar este la fel de fiabil.

CAS se diferențiază de concurență prin 3 atribute majore:

  • Orientarea spre client
  • Planuri dedicate și executabile
  • Managementul calității

Sloganul nostru suprinde cel mai bine misiunea pe care ne-am asumat-o ”We weigh the world!” / ”Noi cântărim lumea!”.

Prin această atitudine ne propunem să continuăm să aducem servicii de calitate oriunde în lume, să rămânem fideli tuturor clienților noștri și să devenim un model demn de urmat în business pentru această industrie și nu numai.

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne