În aceasta categorie Constalaris vă pune la dispoziție o gamă variată de cantare electronice cu etichetare: cântar electronic cu braț, cântar comercial fără braț, cântar numărătoare sau cântar self service.

 

Cantare electronice cu etichetare Aclas

 

Aclas este un brand prezent în piață din anul 2000. De la lansare, brandul a devenit leader în domeniu iar portofoliul său include aparatură performantă destinată comerțului: case de marcat, sisteme POS cu touch screen, cântare electronice, imprimante termice pentru etichete, etc. Produsele Aclas acoperă o arie vastă de utilizări, fiind potrivite pentru magazine retail, depozite engros, restaurante, baruri și fast-food, magazine de bricolaj, etc. 

Cântarele electronice Aclas sunt soluții moderne de top pentru comercianții care își propun să asigure transparență pentru clienți și în același timp să aibă control și vizibilitate asupra propriilor stocuri de marfă. Modelele de cântare comerciale Aclas se pot conecta cu ușurință la un PC, au memorii generoase și sunt foarte ușor de utilizat.

Cantare electronice cu etichetare Tremol

Oferta de cântare electronice cu etichetare de pe pagina noastră include un alt producător de top. Tremol este un brand a cărui misiune este să pună la dispoziția consumatorului soluții performante echipate cu o interfață prietenoasă pentru utilizator, la prețuri accesibile.

Modelele de cântar electronic prezente în oferta noastră vin la pachet cu o multitudine de avantaje pentru tine. Dintre ele îți menționăm faptul că toate cântarele electronice prezente în catalogul online Constalaris au garanție de 12 luni, sunt cântare omologate și au verificarea metrologică inclusă, verificare valabilă pentru 12 luni. 

Afișez toate cele 8 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne