Sistemele POS – point of sale = PUNCT de Vanzare –  se folosesc in toate afacerile care doresc o automatizare cat mai mare a procesului de vanzare dar si a gestionarii eficiente a stocurilor .
Sistemele POS compacte sunt alcatuite din aparate POS all in one care contin in general un mini calculator , monitor touchscreen si/sau o imprimanta inclusa in aceeasi carcasa . Avantajele acestor produse sunt dimensiunile reduse iar ca dezavantaje sunt costurile ridicate fata de sistemele de vanzare clasice dar si faptul ca se pot imbunatati cu greutate in multe cazuri la preturi mari .
Sistemele de vanzare alcatuite din echipamente separate au avantajul ca sunt la costuri reduse , pot fi personalizate cu usurinta in functie de nevoile clientilor iar fiecare echipament din sistemul de vanzare poate fi inlocuit fara a genera costuri mari .
Sistemele POS cat si sistemele de vanzare comercializate de Constalaris sunt compatibile cu toata gama de soft de vanzare si gestiune prezente pe site-ul nostru dar si cu o alta gama larga de soft de vanzare in cazul in care se doreste doar achizitia echipamentului .
La achizitia unui pachet sistem vanzare + soft gestiune impreuna cu pachetul de asistenta beneficiati GRATUIT de seviciul de inlocuire echipament pe perioada nefunctionalitatii acestuia ( cu exceptia caselor de marcat)

Afișez toate cele 12 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-neCall Now ButtonContacteaza-ne