Ce inseamna POS? Sistemul POS (point of sale-punct de vanzare) este solutia perfecta pentru cei care doresc automatizarea procesului de vanzare si o gestionare eficienta a stocurilor.

Pe scurt un sistem POS va face viata mai usoara si va ajuta sa castigati timp si bani! In functie de cerintele afacerii dumneavoastra, de pe site-ul nostru puteti cumpara un sistem POS all in one sau un sistem POS complet compus din echipmante separate si configurabile la cerere.

Un sistem POS all in one este compus dintr-un mini calculator, un monitor touchscreen si/sau o imprimanta termica, toate in aceeasi carcasa.

Avantajul major al acestui produs este dimensiunea sa redusa. Pe de alta parte, costurile initiale sunt mai mari decat in cazul unui sistem de vanzare clasic.

Sistemul POS clasic, alcatuit din echipamente separate, are un pret mai mic, se poate personaliza cu usurinta in functie de nevoi si fiecare echipament din sistem poate fi inlocuit fara a genera costuri mari. In oferta noastra veti gasi sistem POS magazin, sistem POS restaurant sau fastfood, sistem POS mobil, cu casa de marcat, cu cantar omologat sau fara, cu cititor de bare… Alegerea va apartine!

Sistemele POS comercializate de firma noastra sunt compatibile cu toate soft-urile de vanzare si de gestiune de pe acest site dar si cu alte astfel de soft-uri, in cazul in care doriti sa achizitionati doar echipamentele.

La achizitia unui pachet sistem vanzare + soft gestiune + serviciu de asistenta, beneficiati gratuit de inlocuirea unui echipament cat timp acesta este nefunctional, cu exceptia caselor de marcat.

Afișez toate cele 12 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne