Oferta Constalaris nu ar fi completă fără o gamă de imprimante mobile. Vă propunem așadar câteva modele de imprimante portabile perfecte pentru imprimarea de etichete, chitanțe, note de plată, etc.

O imprimantă portabilă vine cu o mulțime de beneficii pentru utilizatori. În primul rând, o imprimantă termică nu necesită utilizarea unui cartuș de cerneală iar acest lucru înseamnă o economie substanțială în timp. Greutatea redusă a unei imprimante portabile face ca aceasta să fie ușor de transportat și de depozitat. 

În plus modelele pe care vi le propunem se conectează ușor la aplicații sau periferice fie wireless, fie prin bluetooth sau prin cablu USB. Totodata, datorită acumulatorilor cu care sunt dotate, asigură o autonomie considerabilă utilizatorului.

Așadar, fie că sunteți în căutare de imprimantă de etichete autoadezive, fie că doriți o imprimantă portabilă pentru restaurantul dvs sau vreți o imprimantă termică care să imprime atât chitanțe sau note de plată, cât și etichete, cu siguranță că în oferta Constalaris veți găsi un model care să vă satisfacă toate cerințele.

 

Afișez toate cele 4 rezultate

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne