Cantar platforma Desis CWS 1500 Kg

Cantarul platforma Desis 1500kg este varianta ideala de platforma pentru cantarirea cerealelor si a oricaror tipuri de produse datorita varietatii bogate de dimensiuni a platanului de cantarire .
Cantarul platforma Desis CWS 1500kg este dotat cu :
– 4 celule de sarcina dispuse in cele 4 colturi, din otel inox, clasa C3 de precizie, cu protectie la suprasarcina, IP 67;
– 4 picioare reglabile pe inaltime;
– cutie de jonctiuni inox , IP 67
– bula de nivel pentru amplasare corecta;
– cablu de conexiune intre indicator si platforma cu lungimea intre 2 si 5 m ;
– indicatorul este din inox IP67 DETASABIL;
– indicator digital cu ecran tip LCD dotat cu acumulator industrial
– pana la 70 ore functionare continua;
– este dotat port serial RS232 ce permite conectarea la sisteme de gestiune sau la imprimante de etichete ;
Este un produs dual-range ce il face precis la cantariri ale produselor cu greutate redusa .Diviziunea este de 200gr pana la 600kg iar peste 600kg este de 500gr .
Afisajul impreuna cu piciorul detasabil sunt incluse in costul produsului .
Cantarul este dotat cu port serial pentru a se prelua masa de catre aplicatii sau pentru conectarea la imprimanta de bonuri sau alte dispozitive periferice .
Cantarul poate functiona in lipsa tensiunii de la retea deoarece este dotat cu acumulator .
Pretul produsului include tva , timbrul verde si verificare metrologica .
Verificare metrologica inclusa .

2,755.00 lei

De ce sa cumperi un cantar platforma Desis CWS 1500 Kg? Pentru ca este un cantar electronic dual range, foarte precis inclusiv la cantarirea produselor cu greutate redusă. Diviziunea este de 200gr pana la 600kg, respectiv 500gr la greutăți de peste 600kg.

Alegand un cantar platforma Desis CWS 1500 Kg achizitionati în fapt un produs personalizabil. Puteți alege dimensiunile platanului de cantarire așa incat cantarul sa corespundă exact nevoilor dvs.

Un alt avantaj este acela ca afișajul și piciorul detasabil sunt incluse în costul produsului.

Acest cantar electronic cu platforma are o capacitate maxima de cantarire de 1500kg si poate functiona fara a fi conectat la o rețea de alimentare datorită acumulatorului de 6V inclus in preț. Cantarul este dotat cu port serial. Acest lucru permite transferul informației către aplicații sau pentru conectarea la imprimanta de bonuri sau alte dispozitive periferice.

In concluzie, dacă ești în căutarea unui cantar industrial, robust și fiabil nu poți da greș cu cantarul platforma Desis 1500kg.

Cantarele platforma pot fi intalnite oriunde. Sunt folosite la scara larga in comert, manufactura, logistica si servicii, pentru a verifica greutatea materialelor/ materiilor prime. Totodata sunt esentiale acolo unde greutatea impacteaza veniturile generate de o afacere, siguranta si mentinerea calitatii serviciilor si a produselor. Dincolo de utilizarea comerciala si industriala, cantarele platforma pot fi intalnite in laboratoare si chiar si cabinete medicale.

Pentru o buna functionare si o durata lunga de viata a cantarului platforma, locul in care acesta este amplasat este esential. Luati in considerare factori ca inclinatia suprafetei pe care este asezat cantarul si marimea spatiului asa incat cantarul sa poata fi accesat si manevrat in siguranta. In acelasi timp, asigurati-va ca zona in care pozitionati cantarul nu este o zona inundabila.

Oferta noastra include si alte modele de cantare platforma pentru diverse destinatii si utilizari. Le gasesti pe toate aici.

Greutate95 kg
DimensiuniNu se aplică
Dimensiune

100*100cm, 120*120cm, 150*150cm

Capacitate de cantarire:550/1500 kg
Alimentare:12V/1A DC
Acumulator:6V 4.5Ah
Diviziunea de verificare si de masurare:200/500gr
Dimensiune platan (L x l):100cm x 100cm
120cm x 120cm
120cm x 150cm
Sarcina maxima:1500 KG
Afisaj:22 mm LCD
Tastatura:Membrana 7 taste
Temperatura de operare:-10 pana la +40°C
Verificare metrologica:12 luni
Capacitate minima:5kg
Metrologie12 luni
PlatanOtel
Comunicare:RS 232 – standard

Rating produs din 0 review-uri

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review pentru “Cantar platforma Desis CWS 1500 Kg”

Nu exista review-uri momentan.

S-ar putea să-ți placă și…

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne