office@constalaris.ro 031.805.54.32/3 Contact

Sistem POS All in One ELO15

Disponibil in stoc
Elo Touch Solutions
Cod ELO15
Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
Comanda online si pastreaza-ti prioritatea in livrare.
Toti clientii sunt contactati telefonic pentru confirmare.
Tel: 031.805.54.32/3 sau Email la office@constalaris.ro
  • Prezentare
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Alerta de pret
Sistemul POS All-In-One EloTouch 15E1 este un sistem cu monitor touchscreen din gama entry-level al celui mai cunoscut producator de sisteme compacte pentru segmentul POS : EloTouch. Integreaza un ecran touchscreen de 15.6 inch wide (16:9) si procesor Intel Atom de 1.6MHz - suficient pentru aplicatiile de gestiune restaurant/cafenea din ziua de azi. Elo 15E1 dispune de 4 porturi USB,  2 porturi Serial(RS232) si are o iesire VGA secundara pentru a conecta un display secundar pentru reclama sau comunicare cu clientii. Conexiunile sunt foarte subtil ascunse astfel oferind un look modern eliminand in acelasi timp si deconectarile accidentale. 
Tehnologia iTouch muta tot hardware-ul de detectie al atingerii in spatele display-ului. Rezultatul este un ecran complet plat, suprafata tactila din sticla pura ce ofera un design elegant si este usor de curatat. Neavand componente mobile sa se uzeze, raspunsul tactil este rapid si precis.
Designul compact si carcasa cu multe fante de ventilatie face din ELO 15E1 o alegere foarte inspirata atat pentru puncte de vanzare din retail cat si pentru baruri sau cafenele in scopul preluarii/procesarii de comenzi.

Produse complementare

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.