Cum cumpar?

Cum cumpar?

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic, email sau de la sediul Constalaris S.R.L.Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre c-shop.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii “Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 031.805.54.32031.805.54.33 sau 0730.103.083  un agent de vanzari Constalaris va prelua comanda.

Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite un mesaj”
•    Selectati departamentul: ”Vanzari”
•    Completati adresa dumnevoastra de e-mail
•    Mesaj: completati datele dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne