-27%

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO

(8 recenzii de la clienți)

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO se conecteaza la serverele ANAF cu respectarea normelor si termenelor legale impuse de lege prin intermediul modulului WiFi aflat pe casa de marcat acest lucru insemnand ca NU vor exista costuri cu SIM de date special pentru casa de marcat .
Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO beneficiaza de serviciul de fiscalizare , intocmire dosar/formular C801 , depunere dosar si garantie nelimitata la incheierea contractului de service
Se conecteaza gratuit la orice dispozitiv ( de tipul telefon , tableta etc)  cu internet si nu genereaza costuri suplimentare de transmitere a datelor pentru raportari ANAF .
Casa de marcat se poate integra cu orice aplicatie de vanzare sau gestiune direct sau prin intermediul driverului Fiscalnet .
Pretul produsului include tva si timbru verde .

465.00 lei 640.00 lei

Conectarea la serverele ANAF a casei de marcat cu jurnal electronic Orgtech TEO se face fara a necesita costuri suplimentare cu SIM inclus in casa de marcat intrucat casa de marcat va transmite datele prin conectare la orice retea WiFi existenta prin intermediul modului WiFi prezent pe casa de marcat cu respectarea normelor si termenelor legale.

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO vine cu un pret imbatabil si cu GARANTIE NELIMITATA la incheierea contractului de service. Reteaua de service Constalaris  asigura interventii in perioada de garantie si de post-garantie, suport tehnic specializat si instruirea utilizatorilor. Pe langa interventiile solicitate, compania mai asigura si lucrari de intretinere preventiva prelungind durata de functionare a echipamentelor si reducand pierderile cauzate de intreruperea functionarii.

Una dintre cele mai importante reguli fiscale este sa achizitionezi un aparat de marcat care a primit acreditare de la ANAF, asa cum este casa de marcat Orgtech Teo.
Aceasta casa de marcat cu jurnal electronic va permite salvarea rapoartelor pe un telefon sau pe orice alt dispozitiv ce se poate conecta la o retea WiFI in mod gratuit fara a instala nimic pe telefon si fara a conta sistemul de operare . De asemenea, exportul se poate face si pe un dispozitiv extern – sd card, PC etc. Astfel munca ta de zi cu zi va fi mai usoara si se va afla in siguranta.
Orgtech Teo este o casa de marcat portabila, o caracteristica necesara in orice tip de activitate indiferent ca este vorba de magazin , activitati de transport sau comert ambulant. Casa de marcat portabila Orgtech Teo are inclus acumulator de Li-Ion, alimentator pentru incarcare de la retea.
Totodata, acest aparat de marcat cu jurnal electronic are inclus modul de WiFi ce permite conectarea casei de marcat fiscale la orice dispozitiv din cadrul retelei de internet. 
Suplimentar se poate conecta la casa de marcat orice alt dispozitiv prin intermediul portului usb sau a mufei seriale.
Greutate0.47 kg
Dimensiuni14 × 9 × 7 cm
Avizare / omologareAviz M.Finante : 106/19.04.2019 / Aviz tehnic : 113/26.03.2019
WI-FI:Inclus.Se conecteaza la orice dispozitiv cu internet – telefon/tableta etc.
Conectare  PC (soft gestiune,rapoarte) , cantar , cititor cod bare
Interfete WiFi , USB tip B , serial (RS232)
Fiscalizare/RefiscalizarePermite 16 modificari de antet
Memorie fiscala2100 rapoarte
Schimbare RO (atribut fiscal) Trecerea de la neplatitor de tva la platitor tva sau in sens opus se face fara SCHIMBAREA MEMORIEI FISCALE .
Rapoarte XMLGratuit prin preluare pe telefon/tableta etc. cu ajutorul WiFi
Garantie:12 luni fara contract de service
SD-Card:Inclus 8GB . Memoreaza jurnalul electronic cu modul criptografic
Dimensiuni:190x90x68mm LxlXH
Greutate:470gr
AlimentareCC – 9V/2A
Acumulator:Inclus 7,4V/2.2Ah LiIon
Memorie articole PLU:65000
Grupe TVA:4
CUI pe bon fiscal:Permite introducerea cu/fara RO
Tip imprimanta:Termica
Tipuri de plata:8 predefinite : numerar , card , tichet masa , tichet cadou , voucher , bonuri valorice , metode moderne de plata , alte metode de plata,
Viteza de imprimare:70mm/s
Tastatura:24 taste
Numar Role:1 buc : 57mm/14m
Conectare soft gestiune:Da
Alimentator auto:Optional
Contract asistenta/service12 luni

 

Rating produs din 8 review-uri

5.0 overall
8
0
0
0
0

Adauga un review

 1. Cristi

  Un produs usor de folosit. Personal amabil si bine pregatit

  Cristi

 2. petre adrian

  foarte promti

  petre adrian

 3. liviu roman

  super

  liviu roman

 4. Stroe Simona

  Calitatea serviciilor este exceptionala!

  Stroe Simona

 5. pasnicu constantin

  forte multumit

  pasnicu constantin

 6. alexandru

  casa de marcat e super ok…

  alexandru

 7. tomescu sorin

  usor de utilizat,foarte multumit.
  Recomand cu incredere

  tomescu sorin

 8. carstea florin

  casa foarte simplu de utilizat

  carstea florin

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne