office@constalaris.ro 031.805.54.32/3 Contact

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO

Disponibil in stoc
Orgtech
Cod ORGTECH_TEO
Casa de marcat fiscala cu garantie NELIMITATA la achizitia cu un contract de service
Fiscalizare si instruire gratuita Alerta pret
640,00 lei
*TVA inclus in pret
537,82 lei
*pret fara TVA
Adauga in cos
Inclus 7,4V/2.2Ah LiIon
Ai nevoie de informatii suplimentare? Suntem aici pentru a te ajuta!
Contacteaza-ne la 031.805.54.32/3 sau scrie-ne la office@constalaris.ro
  • Prezentare
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Alerta de pret
Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO vine cu un pret imbatabil si cu GARANTIE NELIMITATA la incheierea contractului de service. Reteaua de service Constalaris  asigura interventii in perioada de garantie si de post-garantie, suport tehnic specializat si instruirea utilizatorilor. Pe langa interventiile solicitate, compania mai asigura si lucrari de intretinere preventiva prelungind durata de functionare a echipamentelor si reducand pierderile cauzate de intreruperea functionarii. 

Una dintre cele mai importante reguli fiscale este sa achizitionezi un aparat de marcat care a primit acreditare de la ANAF, asa cum este casa de marcat Orgtech Teo.

Aceasta casa de marcat cu jurnal electronic va permite salvarea rapoartelor pe un telefon sau pe orice alt dispozitiv ce se poate conecta la o retea WiFI. De asemenea, exportul se poate face si pe un dispozitiv extern - sd card, PC etc. Astfel munca ta de zi cu zi va fi mai usoara si se va afla in siguranta.

Orgtech Teo este o casa de marcat portabila, o caracteristica necesara in activitatile de curierat si de transport. Casa de marcat portabila Orgtech Teo are inclus acumulator de Li-Ion, alimentator pentru incarcare de la retea. 

Totodata, acest aparat de marcat cu jurnal electronic are inclus modul de WiFi ce permite conectarea casei de marcat fiscale la orice dispozitiv din cadrul retelei de internet. 

Suplimentar se poate conecta la casa de marcat orice alt dispozitiv prin intermediul portului usb sau a mufei seriale.

Pretul acestei case de marcat este valabil numai pentru Bucuresti si Ilfov in prezent.

Vizitatorii site-ului au evaluat casa de marcat electronica portabila Orgtech TEo cu o nota medie 4.75 din maxim 5 pe baza a 4 voturi

Produse complementare

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.