office@constalaris.ro 031.805.54.32 Contact

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH NOVA

in curand
Orgtech
Cod Orgtech Nova
  Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Fiscalizare si instruire gratuita Alerta pret
950,00 lei
*TVA inclus in pret
798,32 lei
*pret fara TVA
Adauga in cos
optional 7,4V/2.2Ah LiIon
Ai nevoie de informatii suplimentare? Suntem aici pentru a te ajuta!
Contacteaza-ne la 031.805.54.32 sau scrie-ne la office@constalaris.ro
  • Prezentare
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Alerta de pret
  • Alerta de stoc

Ghid complet privind achizitia unei case de marcat cu jurnal electronic click aici

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH NOVA< este un aparat de marcat electronic fiscal conform NOII legislatii in vigoare. 

Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH NOVA este prevazuta cu 2 porturi USB (USB tip A si USB  tip B) pentru conectarea cu PC , cu doua porturi RS-232 pentru legatura cu un cititor de cod de bare sau un cantar electronic si port Ethernet pentru legatura cu PC-ul sau transmiterea datelor la serverele ANAF .In interiorul casei de marcat se afla SD cardul pentru stocarea jurnalului electronic impreuna cu modulul criptografic aferent .In cazul in care in locatia unde se foloseste acest aparat nu exista internet pe viitor se poate opta pentru un modul GPRS cu sim de date (optional) pentru transmiterea datelor catre servele ANAF .

Multitudinea de interfete a casei de marcat cu jurnal electronic ORGTECH NOVA o fac sa fie o alegere ideala pentru orice tip de afacere.Articolele au denumire din maxim 32 de caractere combinate cu imprimanta termica de ultima generatie o fac ideala pentru o utilizare intensa zilnica.

Casa de marcat cu jurnal electronic Orgtech Nova se alimenteaza de la retea cu un alimentator de 9V/2A iar optional se poate echipa cu un acumulator Li-Ion de 7.4V/2.2Ah.

Bonurile se tiparesc pe hartie termica cu latimea de 57mm si o lungime a rolei de maxim 40m.

Vizitatorii site-ului au evaluat casele de marcat cu junal electronic Orgtech Nova cu o nota medie 4.85  din maxim 5 pe baza a 2 voturi
Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.