office@constalaris.ro 031.805.54.32/3 Contact

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS STAR

nu este in stoc
Aclas
Cod Aclas Star
Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Fiscalizare si instruire gratuita Alerta pret
Documente atasate:
Manual utilizare.pdf
1.190,00 lei
*TVA inclus in pret
1.000,00 lei
*pret fara TVA
Adauga in cos
optional Plumb 6V/3.2Ah
Comanda online si pastreaza-ti prioritatea in livrare.
Toti clientii sunt contactati telefonic pentru confirmare.
Tel: 031.805.54.32/3 sau Email la office@constalaris.ro
  • Prezentare
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Alerta de pret
  • Alerta de stoc

Ghid complet privind achizitia unei case de marcat cu jurnal electronic click aiciCasa de marcat cu jurnal electronic ACLAS STAR  este un aparat de marcat electronic fiscal conform NOII legislatii in vigoare. Casa de marcat cu jurnal electronic Aclas Star este prevazuta cu: un SD card extern inclus pentru transmiterea raportarilor necesare la ANAF precum si cu port Ethernet ce va ajuta la transmiterea datelor la serverele ANAF de indata ce vor fi disponibile .In cazul in care in locatie nu exista se poate monta casei de marcat un dispozitiv GPRS cu sim ce va face acelasi lucru.Acest model este prevazut si un SD card intern de 8GB pentru stocarea jurnalului electronic.

Casa de marcat ACLAS STAR este dotata cu un port USB tip B pentru conectarea la calculator , cu un port RS-232 pentru conectare cu un cantar electronic sau un cititor de coduri de bare, port Ethernet pentru conectarea cu PC-ul sau pentru transmiterea datelor catre serverele ANAFport destinat sertarului de bani si un slot SD - pentru cardul extern care de asemenea contine un card de aceasi marime cu cea a jurnalului electronic .

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS STAR are inclus un cablu de date pentru conectarea la calculator precum si un alimentator de retea pentru alimentarea de la retea. In cazul in care se doreste ca masura de protectie in cazul penelor de curent precum si pentru lucrul in aceste conditii se poate monta optional un acumulator de Plumb de 6V/3.2Ah .

Casa de marcat ACLAS STAR va permite conform legii (vedeti situatiile in articolul de pe site ) sa modificati de maxim 16 ori antetul prin intermediul unui tenhnician autorizat fara a fi necesara inlocuirea memoriei fiscale .

Casa de marcat ACLAS STAR va permite sa incasati de la client numerar ,card bancar , tichete masa , tichete cadou , voucher samd avand pana la 8 tipuri predefinite de plata .De asemenea va permite sa efectuati incasari in sertar si de asemenea plati catre clienti din sertar in cazul in care este necesar.

Casa de marcat va folosi o rola de hartie termica cu latimea de 57mm si lungimea de pana la 40 metri ceea ce o face extrem de fiabila din punct de vedere a costurilor de operare .

Mai multe detalii si specficatii sunt mentionate in sectiunea [Caracteristici]

Va multumim ca ati ales sa cititi aceste detalii si speram sa va convingem in a deveni partenerii nostri !


 


Produse complementare

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.