office@constalaris.ro 031.805.54.32/3 Contact

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI

nu este in stoc
Aclas
Cod Aclas Robi
Pretul produsului include costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Fiscalizare si instruire gratuita Alerta pret
Documente atasate:
Manual utilizare.pdf
955,00 lei
*TVA inclus in pret
802,52 lei
*pret fara TVA
Adauga in cos
optional Li-Polymer 7.4V/1.4Ah
Comanda online si pastreaza-ti prioritatea in livrare.
Toti clientii sunt contactati telefonic pentru confirmare.
Tel: 031.805.54.32/3 sau Email la office@constalaris.ro
  • Prezentare
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Alerta de pret
  • Alerta de stoc

Ghid complet privind achizitia unei case de marcat cu jurnal electronic click aici


Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI  este un aparat de marcat electronic fiscal conform NOII legislatii in vigoare destinata in mod special comertului ambulant sau magazinelor mici . 

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI este prevazuta cu: un SD card extern inclus pentru transmiterea raportarilor necesare la ANAF precum si cu port Ethernet ce va ajuta la transmiterea datelor la serverele ANAF de indata ce vor fi disponibile . In cazul in care in locatie nu exista internet se poate monta casei de marcat un dispozitiv GPRS cu sim ce va face acelasi lucru.De asemenea pentru stocarea jurnalului electronic casa de marcat foloseste un SD card intern de 8GB .


Casa de marcat ACLAS ROBI este dotata cu un port RS232(serial) pentru conectarea la calculator / cantar electronic / cititor de coduri de bare, port Ethernet pentru legatura cu PC-ul sau transmiterea datelor la serverele ANAF , port destinat sertarului de bani si un slot SD  card extern .

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI are inclus un cablu de date pentru conectarea la calculator precum si un alimentator de retea pentru alimentarea de la retea. In cazul in care se doreste mai multa mobilitate  se poate monta optional un acumulator de LI-Polymer de 7.4V/1.4 Ah .

Casa de marcat ACLAS ROBI va permite conform legii (vedeti situatiile in articolul de pe site ) sa modificati de maxim 16 ori antetul numai prin intermediul unui tehnician autorizat fara a fi necesara inlocuirea memoriei fiscale .

Casa de marcat ACLAS ROBI va permite sa incasati de la client numerar ,card bancar , tichete masa , tichete cadou , voucher samd avand pana la 8 tipuri predefinite de plata .De asemenea va permite sa efectuati incasari in sertar si de asemenea plati catre clienti din sertar in cazul in care este necesar.

Casa de marcat va utiliza pentru emiterea bonurilor o rola de hartie termica cu latimea de 57mm si lungimea de pana la 25 metri ceea ce o face fiabila din punct de vedere a costurilor de operare pentru o casa potrivita comertului ambulant sau magazinelor mici .

Mai multe detalii si specficatii sunt mentionate in sectiunea [Caracteristici]

Va multumim ca ati ales sa cititi aceste detalii si speram sa va convingem in a deveni partenerii nostri !

Produse complementare

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.