-67%

Aplicatie online de vanzare cu casa de marcat Orgtech Teo

Aplicatie de vanzare cu ajutorul dispozitivelor mobile pentru casele de marcat Orgtech.
Aplicatia de vanzare este potrivita pentru orice tip de dispozitiv – mobil sau fix – si are marele avantaj ca nu sunteti conditionati de instalarea unui driver sau de un anumit sistem de operare .
Este foarte potrivita pentru persoanele care merg la targuri , expozitii sau pentru afacerile unde spatiul reprezinta o problema .
Casa de marcat se conecteaza prin intermediul internetului (WiFi) la aplicatie iar din aceasta pot fi emise bonuri sau o multitudine de rapoarte .
Pretul aplicatiei este pe viata/serie casa de marcat .

60.00 lei 180.00 lei

Aplicatie de vanzare ce poate fi folosita de pe orice telefon/tableta/PC indiferent de sistemul de operare folosit(IOS, Android , Windows , etc.) pentru casele de marcat Orgtech
Avantajul acestei aplicatii este ca se acceseaza prin intermediul browserului de internet si ca atare nu este necesar sa se instaleze drivere , nu este nevoie de cabluri sau nu suntem conditionati de un anumit sistem de operare .
De asemenea dupa stabilirea conexiunii casei de marcat cu dispozitivul de pe care se ruleaza aplicatia conexiunea functioneaza si in lipsa internetului – via intranet- ceea ce constituie un avantaj pentru afacerea dvs – puteti emite in permanenta bonurile clientilor : in zone fara semnal , in parcari subterane , aglomerari urbane etc.

Aplicatia de poate folosi pentru orice tip de activitate :
– activitati comerciale de vanzare catre clienti ;
– ridesharing : transport tip Uber , Bolt , FreeNow/Clever , Yango , BlackCab ;
– transport de persoane ;
– orice alt tip de activitate mobila sau cu punct de vanzare fix ;
De asemenea cu aceasta aplicatie se pot emite rapoarte X , rapoarte Z .
Cu ajutorul acestei aplicatii se pot extrage fisierele XML necesare pentru declaratia A4200 – LUNARA si se pot transmite contabilitatii direct pe email , whatsapp sau se pot copia pe USB stick , SD card sau orice alt device .

Rating produs din 0 review-uri

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review pentru “Aplicatie online de vanzare cu casa de marcat Orgtech Teo”

Nu exista review-uri momentan.

S-ar putea să-ți placă și…

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-ne