Casa de marcat portabila Orgtech Teo, cea mai buna solutie pentru transportatorii rutieri Leave a comment

Transportatorii rutieri de persoane, care fac curse regulat intre localitatile din Romania,or fi obligati prin lege sa isi ia case de marcat cu jurnal electronic pana in luna ianuarie 2020.

Aceste prevederi sunt inscluse in Legea nr. 136/2019 care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 587 din 17 iulie 2019

“Operatorii de transport rutier care efectueaza transport de persoane prin servicii regulate in trafic national au obligatia sa doteze autovehiculele cu care executa aceste servicii, cu aparatele de marcat electronice fiscale prevazute la art. 3 alin.2 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparatele de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in termen de 6 luni de la data intrarii in vigoare a prezentei legi”, conform proiectului.

Asadar, transportatorii rutieri de persoane vor avea sase luni la dispozitie pentru a-si cumpara noi case de marcat. Exceptati sunt transportatorii rutieri internationali de persoane care vor fi scutiti de folosirea caselor de marcat. Prin introducerea acestei exceptii, se asigura egalitate de tratament cu incasarile realizate de operatorii economici care presteaza servicii de transport feroviar public de calatori in trafic international, pe baza de bilete sau abonamente tiparite conform legii,  aceasta activitate fiind exceptata de la obligatiile prevazute de OUG 28/1999.

Pe de alta parte, conform art. 2 lit. c) din OUG 28/1999 se excepteaza de la obligatia de dotare/utilizare case de marcat ,,transportul public de calatori in interiorul unei localitati pe baza de bilete sau abonamente tiparite conform legii, precum si cu metroul.

Casa de marcat electronica portabila potrivita pentru transportatorii rutieri

O firma care transporta persoane trebuie sa tina cont de cateva criterii de selectie atunci cand achizitioneaza o casa de marcat.

Cel mai important criteriu il reprezinta acreditarea primita de la ANAF. Fiscul nu va privi nu ochi buni o firma care a cumparat un aparat fiscal de la un distribuitor neautorizat, asa ca este recomandat sa apelati la o firma de incredere. In activitatea de transport este necesara utilizarea unui model portabil, asa cum este casa de marcat electronica portabila Orgtech Teo de la Constalaris.ro. Acest model se dovedeste a fi mai usor de manipulat. In plus, are baterie si adaptor pentru masina.

Aceasta este prima casa de marcat cu garantie nelimitata in conditiile incheierii unui contract de service (valabil doar pentru Bucuresti si Ilfov- momentan).

Orgtech Teo are inclus acumulator de Li-Ion si alimentator pentru incarcare de la retea. Mai mult de atat, are inclus modul de WiFi ce permite conectarea casei de marcat fiscale la orice dispozitiv din cadrul retelei de internet. Si se poate conecta la casa de marcat orice alt dispozitiv prin intermediul portului usb sau a mufei seriale. De asemenea, exportul se poate face si pe un dispozitiv extern – sd card ori PC.

Casa de marcat Orgtech Teo are cel mai bun pret de pe piata la ora actuala – 725 lei (TVA inclus).

ATENTIE!

Potrivit legislatiei in vigoare, amenzile pentru nerespectarea inlocuirii caselor de marcat sunt cuprinse intre 8.000 si 10.000 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-neCall Now ButtonContacteaza-ne