avantajele cantarelor electronice comerciale

Avantajele cântarelor electronice comerciale Leave a comment

Companiile din domeniul comerțului nu își pot desfășura activitatea, dacă presupune cântărirea anumitor produse, fără folosirea cântarelor electronice comerciale. Spre deosebire de modelele vechi cu balanță ori cu greutăți, care mai dădeau erori, aceste echipamente fiscale moderne asigură date precise despre bunurile cumpărate.

Noile modele de cântare electronice comerciale sunt dotate cu o serie de caracteristici utile în piețe, magazine de cartier, supermarket-uri, hipermarket-uri, fast food-uri, cofetării, patiserie, restaurante, alimentare și alte tipuri de afaceri unde este necesară cântărirea produselor.

Citește în rândurile următoare care sunt caracteristicile de bază și avantajele cântarelor electronice comerciale, astfel încât să știi exact spre ce model să te îndrepți pentru afacerea ta.

Ce avantaje oferă cântarele electronice comerciale

  • asigură înaltă precizie la determinarea greutății și au certificat de garanție 1 an inclus

Calitatea unui cântar comercial este vitală în comerț, astfel că trebuie să alegi un model care asigură precizie mare. Pe lângă faptul că asigură corectitudine, calculează și prețul rapid, eliminând timpul pierdut la fiecare înregistrare. Cantarele comerciale care funcționează lent ori arată citiri eronate pot provoca probleme în activitatea comercială. Alege dispozitive care ușurează munca angajaților și oferă satisfacție clienților.

  • au autonomie de funcționare îndelungată

Cântarele electronice comerciale dotate cu baterii au autonomie de funcționare de până la 2 ani. Sunt cântarele ideale pentru utilizarea in piețe sau comerț ambulant, Însă prezintă și port USB în cazul în care se dorește alimentarea acestuia la rețea prin intermediul oricărui alimentator de 5V. Poate fi alimentat de la orice încărcător de telefon.

  • au acumulator inclus

Multe modele de cântare comerciale au acumulator inclus, astfel că pot funcționa și în lipsa tensiunii la prize. Această caracteristică îl face perfect pentru folosirea în piețe agroalimentare sau magazine mici și mijlocii. Încă un beneficiu extraordinar este că acumulatorul cantarului electronic asigură o autonomie de pana la 90 zile cu o singură încărcare. Este important de menționat că acumulatorul asigură autonomie și în cazul căderilor de tensiune.

  • au consum redus de energie

Modelele moderne de cântare electronice sunt gândite astfel încât să consume puțină energie electrică. Grație faptului că pot funcționa până la trei luni fără încărcare, consumul de energie este foarte mic, ceea ce înseamnă și facturi mai mici.

  • au posibilitate de conectate la PC

Printre principalele avantaje ale cântarelor electronice comerciale se numără și posibilitate conectării la PC. Această caracteristică asigură o integrare ușoară
în aplicațiile de vânzare. De asemenea, pot fi conectate facil la diferite modele de case de marcat.

  • au membrană de protecție

Unele modele de cântare electronice comerciale vin la pachet cu o membrană transparentă de protecție ce acoperă întreaga suprafață, care este utilă în multe situații. Aceasta protejează cântarul de contactul accidental cu apă, praf, murdărie, etc, asigurând o bună funcționare a produsului în condiții grele de lucru. Gradul de înclinare al acestor cântare este conceput astfel încât la curățare apa să nu pătrundă în interior.

  • au patent brevetat anti-insecte

Unii comercianți apreciază în mod deosebit cântarele comerciale Aclas fiindcă au patent brevetat anti-insecte. Practic, aceste echipamente fiscale moderne nu au locașuri unde ar putea pătrunde insectele.

  • au costuri reduse de întreținere

Toate cântarele electronice de la Constalaris au verificarea metrologică valabilă 12 luni de la data achiziției și poate fi refacută anual. În plus, toata gama de cântare electronice este omologată conform legislației europene și din România.

În găsirea celei mai bune soluții pentru afacerea ta, ține cont de toate aceste avantaje ale cântarelor electronice comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COS DE CUMPARATURI

close
Call Now ButtonContacteaza-neCall Now ButtonContacteaza-ne