office@constalaris.ro 031.805.54.32/3 Contact
Aboneaza-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi produse si cele mai bune oferte !

Ce trebuie sa stiti atunci cand achizitionati un cantar electronic

Regasiti mai jos cateva informatii care speram sa va ajute in alegerea cantarului electronic potrivit activitatii dumneavoastra


Pentru societatile care desfasoara activitati ce presupun cantarirea anumitor produse este necesara achizitionarea unui cantar. Bineinteles, este cert ca vorbim de cantare digitale deja, cantare electronice ce le succed pe cele vechi cu balanta sau cu greutati. Cantarele electronice au o precizie marita, afisaj luminos si sunt relativ usor de utilizat.


Majoritatea modelelor de cantare electronice functioneaza atat conectate direct la reteaua electrica cat si pe baza de acumulator ce se poate reincarca printr-un cablu de alimentare prezent in pachet.


Cantarele electronice omologate conform legislatiei europene se pot pune in folosinta dupa cumparare fara nici o formalitate, iar dupa primul an trebuie reverificate anual de un institut sau o societate specializata. Prezentarea la verificarea metrologica periodica constituie obligatia proprietarului care utilizeaza sau incredinteaza spre utilizare aparatul de cantarit.

Cantarele omologate se livreaza cu un Certificat de Conformitate emis de producator in baza certificarii obtinute de la un organism autorizat si au marcajul "CE" aplicat pe lateral. La anumite modele, certificatul de calitate este inclus in acelasi document cu garantia si instructiunile de utilizare.

Pentru a vizualiza oferta noastra completa de cantare, va rugam sa accesati acest link


Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.